Licentiehouder PeuterDansMetMij

Word licentiehouder van PeuterDansMetMij!
  • Heb je een dansschool, geef je kinderyoga of werk je op een andere manier met kinderen binnen je bedrijf?
  • Wil je je aanbod binnen je bedrijf uitbreiden?
  • Of wil je voor jezelf beginnen?
  • En wil je met peuters leren dansen?
  • Weet je niet zo goed hoe je dat zou moeten doen?

Leer dan dansen met peuters via het concept PeuterDansMetMij!

Mijn missie: Ik wil zoveel mogelijk peuters laten stralen door peuterdans!
Mijn ervaring is dat peuters beginnen te stralen tijdens lessen peuterdans van PeuterDansMetMij.
Om zoveel mogelijk peuters te bereiken ben ik op zoek naar JOU, ik kan het niet alleen!
Samen kunnen we peuters laten stralen door met ze te dansen.

Thuis leren dansen

Hoe zou je het vinden om lekker thuis te leren dansen met peuters, op momenten dat het jou uitkomt, en dit direct toe te passen ?
Je hoeft nu niet meer te reizen naar de cursuslocatie, je leert wanneer het jou uitkomt en past het toe wanneer het jou uitkomt.
Handig toch!?

Hiervoor heb ik een online programma ontwikkeld.

Ik dans zelf al jaren met peuters en heb keer op keer ervaren dat op deze manier van dansen met peuters WERKT! En jij kunt dit nu ook leren, online.
Zo zorgen we er samen voor dat de peuterdansmagie in heel Nederland verspreid kan worden!

Wat leer je tijdens dit online programma?

Zes weken lang ontvang je elke week een les met een filmpje, een werkboek en een opdracht.
Les 1: Je leert over de totale ontwikkeling van de peuter
Les 2: Je leert over wat voorlezen bij kinderen doet en gaat hiermee aan de slag
Les 3: Je leert wat een goede lesopbouw is en je leert een lesplan te maken aan de hand van een prentenboek
Les 4: Je leert zelf een lesplan maken aan de hand van een thema
Les 5: Je leert over wat aandacht, muziek en materiaal doet met je les
Les  6: Je leert wat goede locaties zijn om peuterdansles te geven en hoe je peuters in je lessen krijgt

Leer in je eigen tempo en pas het toe wanneer jij kunt.

Ik begrijp heel goed dat je niet altijd op een bepaald moment tijd kunt inplannen om te leren. Met dit online programma bepaal je zelf wanneer je bezig gaat met de lessen. Ik hou zelf niet van lappen tekst leren maar ik hou van DOEN! En laat nu net ook peuters leren door te doen. Tijdens dit online programma dus geen grote hoeveelheden tekst maar kijken en doen!

Mijn missie: Ik wil graag de peuterdansmagie verspreiden!

En dat kan ik. Via JOU! Samen verspreiden we de peuterdansmagie in Nederland door met zoveel mogelijk peuters op zoveel mogelijk plekken te dansen. Wij delen daarom jouw reclame ook voor jou. Je komt op de site van PeuterDansMetMij te staan met je gegevens zodat iedereen (die op zoek is naar goede peuterdans) jou sneller kan vinden op internet. Je blijft eigen baas en je geeft je eigen bedrijf zelf een passende naam. Leer dansen met peuters en draag bij aan hun motorische ontwikkeling, de taal- en rekenontwikkeling en de fantasie!

Na het volgen van de cursus:

  • Weet je waar peuters ongeveer staan in hun ontwikkeling vaan motoriek, taal, rekenen en fantasie. Je maakt kennis met reflexen Kun je stukjes van deze gebieden integreren in je peuterdansles Heb je geleerd levendig voor te lezen Zie je globaal een peuterdansles voor je bij het uitkiezen en lezen van een prentenboek Ben je in staat aan de hand van een prentenboek of een thema een peuterdansles te ontwikkelen Heb je ervaren hoe het is om peuters te laten stralen door ze een goede peuterdansles aan te bieden Kun je vaker dansen met peuters Weet je hoe je lessen kunt opzetten en hoe je peuters in je lessen krijgt Schaf je nog 9 lesplannen aan waardoor je de komende periode geen ontwikkeltijd nodig en minder voorbereidingstijd hebt (Optioneel). Bied je met PeuterDansMetMij binnen je bedrijf een laagdrempelige maar zeer verantwoorde activiteit aan

Wat kost het?

  • Voor het online programma van 6 lessen betaal je € 298. Je leert niet alleen de basis van peuterdans van PeuterDansMetMij, je ontvangt hierbij ook al 1 kant & klaar lesplan!.
    Optioneel: Na de laatste les van het online programma kun je iedere 3 weken (9 keer) een lesplan aanschaffen voor € 50 per stuk. Zo kun je in ieder geval 30 weken lang dansen met peuters zonder eigen ontwikkeltijd.
Met het concept PeuterDansMetMij weet je zeker dat je naadloos aansluit bij de ontwikkeling en belevingswereld van peuters.
Je geeft ze plezier en tegelijkertijd een extra bijdrage mee!

Marianne is een enthousiaste vrouw die zich met veel passie inzet voor het dansen met peuters! De lessen van PeuterDansMetMij zijn natuurlijk gericht op het bewegen op muziek maar er zit zoveel meer in. Je werkt aan de fijne motoriek, de grove motoriek, de taalontwikkeling, de sociale ontwikkeling, de creativiteit. Juist dit complete plaatje maakte het voor mij aantrekkelijk om dit ook te willen bieden aan peuters. Er is keuze uit vele verschillende soorten thema’s. En ieder thema is gevuld met vrij bewegen, kleine routines en verschillende soorten muziek. De ene keer werk je met een boek, de andere keer met een verhaal. Zowel de peuters als ik komen altijd weer vrolijk de ruimte uit! Bedankt Marianne voor jouw begeleiding en de mogelijkheid gebruik te kunnen maken van jouw diensten.

Jiska Clevering-HartsuikerSterrig; yoga, peuterdans, creatieve workshops en meer

De inhoud van de cursus

6 modules

€ 298 (Excl. BTW)

24 uur per dag bereikbaar

1 kant-en-klaar lesplan